Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

MARIO MONZÓ PORRAS

Del 13 de novembre de 2023 al 20 de novembre de 2023

MARIO MONZÓ PORRAS
Guionista
Barcelona

Biografia

Terrasa, 1994. Graduat en Cinema i Mitjans Audiovisuals a l'ESCAC. Va dirigir el curtmetratge "El Camino de Santiago" (2017) que va guanyar el premi del jurat a Sundance TV, entre altres seleccions. Els seus projectes han estat seleccionats al concurs de guions de llargmetratge de comèdia La Traca (València), el laboratori de cine de la SGAE en l'especialitat de comèdia i en el laboratori de Mediapro Studios. Actualment, està desenvolupant la seva Òpera prima amb Mediapro Studios.

Projecte

Durant l'estada a Faber, juntament amb en Guillem Villalonga, coautor del nostre projecte de sèrie "Vallclosa", ens dedicarem a reforçar i desenvolupar la trama completa amb la idea d'arribar a finals d'any amb un primer capítol escrit i amb l'escaleta de tots els episodis.

"Vallclosa" és una sèrie d'animació juvenil 2D que reivindica els personatges arrelats al folklore català (com els minairons, les dones d'aigua o els golluts) seguint a l'Àlex, un infant humà que ha descobert tot aquest món de màgia i aventures.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"