Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

GUILLEM VILLALONGA I COLOMÉ

Del 13 de novembre de 2023 al 20 de novembre de 2023

GUILLEM VILLALONGA I COLOMÉ
Guionista
Barcelona

Biografia

Barceloní de soca-rel des de 1997, es gradua en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona l'any 2021, on posteriorment cursa el Màster d'Escriptura del Guió Audiovisual del GAC. Ha treballat a la mateixa facultat com a Tècnic en un projecte de recerca (CAVGEN) i com a director i guionista del Festival de cinema estudiantil "Òptiks".

Ha treballat al programa de TVE "Saber y Ganar" i a la productora Fuera de Campo Films, i també ha format part dels jurats joves del Festival de Cinema de Venècia (2022) i del Festival de Curtmetrages Mecal (2023). Actualment, està desenvolupant "Antonio Gilipollas Caraculo", el seu primer llargmetratge, que fou seleccionat pel XI Laboratorio de Guion de la SGAE.

Projecte

Durant la meva estada a Faber estaré treballant juntament amb Mario Monzó, coautor del projecte de sèrie Vallclosa, en desenvolupar la trama global en conjunció a les individuals de cada capítol, amb la idea d'arribar a finals d'any amb una escaleta de tots els capítols i un pilot guionitzat.

Vallclosa és una sèrie d'animació juvenil que busca recuperar personatges de la tradició mitològica catalana. Àlex, un infant no-binari, fuig de la seva grisa realitat endinsant-se al fantàstic món de Vallclosa, a vessar del color i la vida que li falta al seu.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"