Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

ORIOL GUANYABENS I POUS

Del 13 de novembre de 2023 al 20 de novembre de 2023

ORIOL GUANYABENS I POUS
Guionista i director
Mataró

Biografia

De petit li agradava llegir còmics i llibres. Quan era adolescent, es tancava a l'estudi dels seus pares i escrivia poemes críptics. Finalment, es va adonar que el que estava fent en aquell moment era crear imatges.

A la carrera de cinema va descobrir un espai on el seu llenguatge semblava encaixar més. Des d'aleshores, sempre al costat del seu germà, ha dirigit un breu docu, vídeoclips i un curt de ficció, L'estrany, a més d'escriure, interpretar i dirigir obres de teatre. Actualment està escrivint un curt, un llargmetratge i una sèrie.

Projecte

Durant la meva estada a Faber pretenc treballar amb el guió del projecte Mr. Johnson juntament amb els meus companys d'equip: Jordi Vilches, Cordelia Alegre i Clàudia Aragón.

Actualment, el projecte està en fase inicial i volem aprofitar la residència per tancar una versió de guió de la sèrie, que ara per ara només compta amb l'estructura i el guió del pilot, així com per poder crear un dossier i biblia del seu univers.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"