Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

JORDI VILCHES PUIGDEMONT

Del 13 de novembre de 2023 al 20 de novembre de 2023

JORDI VILCHES PUIGDEMONT
Actor i artista multidisciplinari
Catalunya

Biografia

Actor català, nascut a Salt, Girona. Nominat al Goya a millor actor revelació per Krámpack, pel·lícula amb què va debutar l'any 2000. Actor amb extensa trajectòria, ha participat en projectes com: Platillos Volantes, La Fuga, La banda Picasso, Murieron por encima de sus posibilidades... i més recentment en sèries com El Pueblo, La Veneno i Snatch. Els últims anys ha començat a desenvolupar-se com a artista multidisciplinar en la creació d’obres de teatre, espectacles i sessions com a DJ. Mr.Johnson és la seva primera sèrie com a creador i n’és també el protagonista.

Projecte

Durant la meva estada a Faber pretenc acabar de desenvolupar la meva primera sèrie com a creador: Mr. Johnson.
Juntament amb els meus companys d'equip; Cordelia Alegre, Clàudia Aragon i Oriol Guanyabens estarem escrivint el guió de la sèrie en aquesta residència.
Actualement, el projecte està en fase inicial i volem aprofitar aquesta oportunitat per tancar una versió de guió de la sèrie, que ara per ara només compta amb l'estructura i el guió del pilot, així com per poder crear un dossier i biblia del seu univers.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"