Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

CORDELIA ALEGRE PRADILLA

Del 13 de novembre de 2023 al 20 de novembre de 2023

CORDELIA ALEGRE PRADILLA
Directora i guionista
Barcelona (Catalunya)

Biografia

Cordelia Alegre, directora i guionista nascuda a Barcelona. Es gradua en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, amb un curs realitzat a la Université Paris VII gràcies a una beca Erasmus. Com a treball final de grau co-dirigeix el documental “La distància dels noms”, estrenat a la Seminci de Valladolid de 2016 i el mateix any cursa el Master de Documental de la UPF. Actualment treballa com a realitzadora freelance especialitzada en la realització audiovisual de concerts per a entitats com L’Auditori o el Gran Teatre del Liceu. També és co-fundadora de l’Associació Nadir – Audiovisual i Educació, que desenvolupa tallers de cinema a diversos centres educatius.

El seu curtmetratge “Mestral”, produït per Fractal, va ser estrenat al Festival D’A de Barcelona, així com present en diversos festivals. En paral·lel està desenvolupant el guió del llargmetratge de ficció “La Unión” produït per Àngels Masclans i la productora colombiana Rara Colectivo. El projecte ha estat present en diversos laboratoris de guió (The Screen La incubadora, Residencia Iberoamericana de guion, TFL extended, Novos Cinemas, Scriptnest) i ha sigut beneficiari de diverses ajudes de desenvolupament.

Projecte

Després d'haver estat seleccionats a Serielizados Kick, la nostra intenció és estar a la Residència Faber Llull desenvolupant el projecte audiovisual Mr.Johnson.
Es tracta d'una sèrie que es troba en estat de desenvolupament i la idea és aprofitar l'estada per aprofundir en el guió dels sis capítols i en la bíblia i dossier del projecte. A més a més, som un equip de 4 guionistes de manera que l'estada serà òptima per poder coincidir els 4 i escriure conjuntament.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"