Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

JOAN TOMÀS MARTÍNEZ GRIMALT

Del 13 de novembre de 2023 al 20 de novembre de 2023

JOAN TOMÀS MARTÍNEZ GRIMALT
Guionista, poeta i dramaturg
Palma, Mallorca

Biografia

Llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona, màster en Història Comparada i doctor en Arts Escèniques per la mateixa universitat.

És membre de la companyia Corcada Teatre amb la qual ha estrenat diversos espectacles com a dramaturg, entre d’altres De com la inèrcia condiciona la mecànica (2015), conjuntament amb Joan Fullana, Cabaret intimíssim (Premi ATAPIB, 2018), conjuntament amb Joan Fullana i Xavier Martínez o Guia de supervivència per al desgel (2022). Al marge de l’esmentada companyia, també ha estrenat altres obres com Cendres. Cartografia de l’exili (Premi Pare Colom d’Inca, 2016) o Comviure (Premi Ciutat de Palma d’Arts Escèniques, 2018), conjuntament amb Joan Fullana i Diego Ingold.

Com a guionista ha treballat a la 3a temporada de la sèrie Mai neva a Ciutat (IB3 TV, 2019) i a la minisèrie Llim (IB3 TV - Bastera Films - The Fly Hunter, 2023).

Com a poeta ha publicat Els Jorns (Premi Miquel Costa i Llobera per a poetes inèdits, 2008), Proètica dels plaers (Premi Bernat Vidal i Tomàs, 2009), Obagues i solanes (2016), Epigramari (2021) i Fosca negra (Premi Jocs Florals de Barcelona, 2023) i ha participat en les antologies col·lectives Pedra Foguera (2008), Joves narradors de Mallorca (2008) i Ningú no ens representa. Poetes emprenyats (2011).

Projecte

Treballaré, conjuntament amb Clara Fiol, en el desenvolupament de la versió definitiva del guió de la sèrie de comèdia negra de 6 capítols Temperatures sense canvis.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"