Estades individuals / Olot

MICHAEL MIROLLA

Del 25 de setembre de 2023 al 6 d'octubre de 2023

MICHAEL MIROLLA
Escriptor i guionista
Hamilton, Ontario, Canadà

Biografia

Michael Mirolla és autor de 17 novel·les, obres de teatre, guions de pel·lícules, col·leccions de contes i col·leccions de poesia. La seva novel·la The Last News Vendor va guanyar el Hamilton Literary Award 2021 i la seva col·lecció de poesia At the End of the World va ser finalista el 2022. Tres llibres anteriors —The House on 14th Avenue, Lessons In Relationship Dyads i Berlin— van ser guanyadors del Bressani. Premi. El seu treball ha estat guardonat amb els premis nacionals al millor llibre, els premis Reader View i els premis Indie Book. Dos dels seus contes van ser nominats al premi Pushcart. Michael ha treballat com a editor durant més de 40 anys i ha estat redactor en cap de Guernica Editions des del 2010. A la tardor del 2019, Michael va fer una residència d'escriptor de tres mesos a la Historic Joy Kogawa House, durant vegada que va acabar el primer esborrany d'una novel·la, La segona llei de la termodinàmica. Un simposi important sobre la seva escriptura està previst que tingui lloc a Toronto el maig del 2023. Nascut a Jelsi, Itàlia, Michael va créixer a Mont-real i actualment viu a Hamilton, Ontario.

Projecte

Durant la meva estada a faberllull completaré la meva novel·la distòpica d'un futur proper, "Què hi ha d'això...?" És una mica després de mitjan segle XXI. La parella amorosa Elspeth i Marybeth se sorprenen i emocionen quan un cotxet amb bessons idèntics es deixa a la coberta posterior amb un missatge gravat que els adverteix que no intentin tornar els nadons o podrien ser detinguts per segrest. Utilitzant falsos inicis, notes a peu de pàgina, aproximacions directes al lector, llistes, preguntes sobre qui poden ser els autors i fins i tot una dosi d'autocrítica, la història es desenvolupa a partir d'aquest punt mentre El i Mar treballen dur per crear una família. sota les circumstàncies. Això es fa encara més difícil quan descobreixen que els nadons tenen trets inusuals que potser podrien explicar per què es van deixar en primer lloc. I tot té lloc en un món en desintegració que pot deixar els humans incapaços d'explicar les seves pròpies històries.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"