Estades individuals / Olot

KAREN SZTAJNBERG

Del 24 d'octubre de 2023 al 31 d'octubre de 2023

KAREN SZTAJNBERG
Investigadora i cineasta
Rio de Janeiro (Brasil)

Biografia

Karen Sztajnberg és una candidata a doctorat brasilera a la Universitat d'Amsterdam i artista en actiu que primer es va graduar al Bard College (Film, B.A, 1997), després a la Universitat de Columbia (Film M.F.A, 2006). El seu tema de recerca són els esdeveniments de participació del públic de pel·lícules sud-americanes en un context de festivals transnacionals i arthouse.

Les conferències recents inclouen Windows, Frames, Mirrors Conference de la Universitat de Nova York (2021), Visible Evidence, Frankfurt (2021), PILAS, Cambridge (2022) i REBRAC, Leeds (2022). També ha col·laborat amb articles a Mistral Journal, Free State Review i MAI Feminism.

Acreditada com a directora, editora, guionista i artista de vídeo, el seu treball s'ha projectat al Festival de Cinema de Rotterdam, Lincoln Center Film Society, DocFeed, HotDocs, Visions du Reel i en moltes galeries d'art, que ha culminat amb la seva exposició individual a Appleton Square. a Lisboa, Portugal.

Projecte

A Faber, escriuré la meva recerca doctoral i articles per a la seva publicació.

Estic treballant en esdeveniments de participació del públic de pel·lícules sud-americanes al circuit de festivals transnacionals i arthouse, per entendre millor per què les preguntes i respostes s'han convertit en una part tan fonamental de l'experiència del festival.

També m'agradaria promoure la projecció d'una de les pel·lícules que estic analitzant amb el públic local per participar en una discussió sobre l'estètica cinematogràfica, els temes i la carrera del director en relació amb altres pel·lícules.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"