Estades temàtiques / Residència de guions-I-b / Olot

RĂZVAN RĂDULESCU

Del 22 de maig de 2023 al 26 de maig de 2023

RĂZVAN RĂDULESCU
Novelista i guionista

Biografia

Va nèixer a Bucarest i va estudiar a la Facultat de Llengües estrangeres i a l'Acadèmia de Música de Bucarest. El seu debut literari va ser en una antologia col·lectiva titulada. Family Portrait (1995).La seva primera novel·la, The Life and Deeds of Elijah Cazane, va guanyar el premi de la Unió d'Escriptors Romanesos a la millor òpera prima. La seva segona novel·la, Theodosius the Small, va rebre el Premi de Literatura de la UE.

Com a guionista, ha col·laborat amb nombrosos directors romanesos, entre ells Cristi Puiu, Cristian Mungiu, Alexandru Baciu, Radu Muntean i Constantin Popescu. Ha escrit nombrosos guions, entre els quals destaquen Goods and Money (2001) i Niki Ardelean, Colonel in Reserve (2001), Feed for Small Fry (2004), Offset (2004), The Death of Mr Lazarescu (2005) ), coescrits amb Puiu, i The Paper Will Be Blue (2005), escrit en col·laboració amb Baicu i Muntean.

Projecte

Durant la meva estada a Faberllull Olot, acompanyaré el grup i impartiré una masterclass.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"