Estades individuals / Olot

ISATOU CEESAY

Del 24 d'octubre de 2023 al 31 d'octubre de 2023

ISATOU CEESAY
Activista i emprenedora social
Njau, Gàmbia

Biografia

Isatou Ceesay (nascuda el 1972) és una activista i emprenedora social gambià, coneguda popularment com la reina del reciclatge. Va iniciar un moviment de reciclatge anomenat One Plastic Bag a Gàmbia. Mitjançant aquest moviment, va educar les dones a Gàmbia per reciclar els residus plàstics en productes comercialitzables que els generaven ingressos. El projecte va ser reconegut com una organització oficial basada en la comunitat a Gàmbia, que ara es coneix com a Njau Recycling and Income Generation Group (NRIGG). Avui, Ceesay treballa amb més d'11.000 persones i NRIGG té la seu en quatre comunitats separades a tot Gàmbia. La seva història es va publicar en un llibre escrit per Miranda Paul i il·lustrat per Elizabeth Zunon.

Projecte

Vull treballar les habilitats bàsiques de la resiliència comunitària, necessàries per transformar les injustícies socials, ecològiques i econòmiques en realitats més equitatives i justes. Vull compartir amb els altres líders comunitaris de comunitats indígenes els reptes comuns i dialogar amb ells, especialment els que donen resposta a la situació d'emergència climàtica.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"