Estades individuals / Olot

HANNA TROFIMOVA

Del 13 de setembre de 2023 al 21 de setembre de 2023

HANNA TROFIMOVA
Vídeo artista i directora
Ucraïna

Biografia

Hanna Trofimova, una directora i artista ucraïnesa, va néixer l'1 de setembre de 1986 a Vinnytsia, Ucraïna. Va continuar la seva formació a la Universitat Nacional de Teatre, Cinema i Televisió I. K. Karpenko-Karyi de Kíev, especialitzada en direcció de televisió del 2003 al 2008. Hanna ha participat en diverses exposicions i festivals de cinema ucraïnesos i internacionals. Els seus esforços artístics giren principalment al voltant de temes de justícia social, drets individuals i acceptació de la corporalitat. No obstant això, en resposta als reptes actuals als quals s'enfronta el seu país, el treball de Hanna ha evolucionat per abordar la guerra i l'agressió infligida per la federació russa a Ucraïna. A través del seu art, Hanna Trofimova pretén reflexionar sobre les seves pròpies experiències i emocions.

Projecte

Instal·lació "Entumiment" Recentment, m'he vist pensant que vivint aquesta època de guerra a gran escala a Ucraïna, m'he tornat menys sensible als esdeveniments que estan passant. Sembla que tots els meus sentits s'han congelat. Els psicòlegs expliquen aquesta condició com el desig de la nostra psique de protegir-nos de la negativitat constant i l'estrès, un mecanisme de protecció així. Malauradament, aquest mecanisme funciona no només per bloquejar les emocions negatives, sinó que també desactiva els sentiments positius. La vida humana és un sentiment constant i reflex de les nostres emocions. Però què fer quan el teu estat emocional s'ha convertit en un tros de roca sòlida? Estàs vivint una vida conscient quan no sents gairebé res més que reflexos momentanis?

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"