Estades temàtiques / Investigar sobre guerra i teatre en l’escena actual / Olot

ANTONIA AMO SANCHEZ

Del 16 d'octubre de 2023 al 23 d'octubre de 2023

ANTONIA AMO SANCHEZ
Professora titular
Avinyó (França)

Biografia

Antonia Amo Sánchez és professora de Literatura Hispànica XXe i XXIe a la Universitat d'Avinyó (França). Subdirectora del grup de recerca ICTT (Identité Culturelle, Texte et Théâtralité), és també membre fundadora del grup Roswita (xarxa francesa d'investigadors sobre el teatre hispà contemporani). S'ha especialitzat en les relacions entre la història i la memòria en el teatre espanyol contemporani i, des que va arribar a Avinyó en 2009, s'interessa també pel diàleg entre els llenguatges teatrals i els llocs patrimonials.

En els últims anys ha dedicat la seva investigació al "teatre de la memòria democràtica" i, més recentment, al teatre concentracionari, dirigint la seva investigació cap a lectures contemporànies del trauma històric. Actualment dirigeix el màster Langues et Sociétés: Món hispanique contemporain, de la Universitat d'Avinyó.

Projecte

Debatrem com l’escena del segle XXI reflecteix les guerres contemporànies i com des del teatre podem comprendre millor el món actual

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"