Estades temàtiques / Investigar sobre guerra i teatre en l’escena actual / Olot

LUIS EMILIO ABRAHAM

Del 16 d'octubre de 2023 al 23 d'octubre de 2023

Biografia

Doctor en Literatura Moderna, Universitat Nacional de Cuyo (Argentina). Màster en Filologia Hispànica, Consell Superior d'Investigacions Científiques, (Espanya). Professor de Literatura Espanyola Moderna i Contemporània, Universitat Nacional de Cuyo. Com a investigador, el seu principal camp de treball és l'estudi de el teatre. És autor de Escenas que sostienen mundos. Mímesis y modelos de ficción en el teatro (Madrid: CSIC, 2008), sobre teoria de la ficció dramàtica. A més, ha escrit treballs sobre teatre contemporani a l'Argentina i Espanya, i va ser l'editor de Análisis de la dramaturgia argentina actual (Madrid: Antígona, 2015). Va ser membre de l'equip d'investigació dirigit per José-Luis García Barrientos sobre anàlisi de la dramatúrgia contemporània en espanyol. També és editor científic de l'Butlletí GEC, revista de teoria i crítica literària.

Projecte

Debatrem com l’escena del segle XXI reflecteix les guerres contemporànies i com des del teatre podem comprendre millor el món actual

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"