Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

ELISABET AZNAR

Del 5 de maig de 2023 al 6 de maig de 2023

ELISABET AZNAR
Equip Cesire
Catalunya

Biografia

Forma part de l'equip FAIG del Cesire, un equip d’educadores apassionades, creatives i compromeses. Dissenyem experiències transformadores i acompanyem les docents perquè creïn entorns d’aprenentatge amb sentit. A través dels quals les alumnes tinguin l’oportunitat de saber qui són, trobar un lloc en el món i sentir que tenen veu i fan accions per millorar la vida de les persones i del planeta.

El somni: Que les escoles siguin espais cada vegada més humans on aprendre, viure i conviure. El propòsit: Contribuir a la transformació de les maneres de fer i d’aprendre, envers un aprenentatge profund i amb sentit. La fita: Dissenyar experiències d’aprenentatge transformadores FAIG que modelin l’aprenentatge per projectes i connectin ments, mans i cors.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"