Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

DAVID LARRAD

Del 4 de maig de 2023 al 7 de maig de 2023

DAVID LARRAD
Equip Cesire
Catalunya

Biografia

Forma part de l'equip FAIG del Cesire, un equip d’educadores apassionades, creatives i compromeses. Dissenyem experiències transformadores i acompanyem les docents perquè creïn entorns d’aprenentatge amb sentit. A través dels quals les alumnes tinguin l’oportunitat de saber qui són, trobar un lloc en el món i sentir que tenen veu i fan accions per millorar la vida de les persones i del planeta.

En David Larrad creu que aprendre a l'escola vol dir treballar-hi a gust, rebre un tracte humà, comprensió i amor. Sovint pensa que la feina feta amb voluntat, trobant-hi un sentit, veient els resultats i compartint-la amb la comunitat, no és feina, és plaer per aprendre.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"