Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

EDUARD CASADEVALL CARRERAS

Del 4 de maig de 2023 al 11 de maig de 2023

EDUARD CASADEVALL CARRERAS
Professor de tecnologia a l'educació secundària
Les Preses (la Garrotxa, Catalunya)

Biografia

Estudia arquitectura tècnica a la Universitat de Girona d'on treu l'afició pel dibuix tècnic, que posteriorment aplicarà al disseny per ordinador i a la impressió 3D a l'aula. Comença estudis d'enginyeria electrònica, d'on li apareix la motivació per introduir-se en la programació i la robòtica educatives.
Professor des de fa més de vint anys en diferents centres d'educació secundària de la província de Girona, actualment exerceix de professor de tecnologia a l'INS Montsacopa d'Olot, on té l’encàrrec d'impulsar projectes innovadors STEAM. Membre de RobolotTeam i formador en diversos cursos de formació permanent del professorat relacionats amb les especialitats abans esmentades.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"