Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

FERNANDO HERNÁNDEZ GARCÍA

Del 4 de maig de 2023 al 9 de maig de 2023

FERNANDO HERNÁNDEZ GARCÍA
Professor de Tecnologies Institut Torre del Palau
Terrassa (Barcelona)

Biografia

Fernando Hernández García va estudiar Enginyeria Tècnica Industrial. Després d'estar uns anys a la indústria va entrar en el món docent com a professor de Tecnologies. Actualment és professor de Tecnologies de l'Institut Torre del Palau. Des de fa anys és formador del professorat, fa ponències per potenciar la branca tecnolgògica entre professorat i alumnat. Treballa en diferents projectes relacionats amb el tema maker, programador i desenvolupador d'elements electrònics. Ha treballat amb Picaxe, Micro-bit, Arduino, Raspberry Pi, AppInventor, Arduinoblocks...

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"