Estades individuals / Olot

CLARA MARTÍN GRAU

Del 14 de maig de 2023 al 19 de maig de 2023

CLARA MARTÍN GRAU
Gestora cultural i escriptora
Barcelona

Biografia

Llicenciada en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Gestió Cultural per la Universitat Oberta de Catalunya, ha exercit com a comissària, gestora cultural, productora, escriptora, dramaturga i docent per a diverses institucions com ara l'Institut Cervantes de París, la seu de la UNESCO a París, Ambaixada de la República Txeca a Madrid, Pati Llimona, Idensitat o Art Republic.

Paral·lelament, ha gestat i col·laborat en diferents projectes alternatius entorn de la recerca i la producció de les arts visuals i les arts escèniques.
Creadora de Llegir Per a Oblidar. Associació d’escriptura creativa. Actualment, combina la seva faceta de gestora cultural juntament amb la seva faceta d'escriptora, immersa en diversos projectes de literatura infantil, ficció sonora i teatre.

Projecte

Una mala praxi de l'íntim és un projecte de creació literària per a ser escoltada. Una ficció radiofònica on es tensen dues identitats, després de l'arribada d'una i l'interludi de l'altre: la mare i la dona.

Sota forma de diari, la narració ens endinsa cap a una reflexió identitària des de la quotidianitat d'una parella i la seva intimitat, travessats per l'arribada d'una bebè a les seves vides.

Narrat en primera persona per la mare novençana, el dia a dia del relat, ens deixa imatges per a reflexionar sobre qüestions del pensament contemporani: les realitats de la conciliació, els feminismes en la maternitat, les noves masculinitats, els rols de gènere en l'àmbit privat, públic i laboral, l'educació en la diversitat, les maternitats en el mercat laboral...

El projecte ha estat concebut per fer una primera temporada de set capítols, d'una durada d'uns 25 minuts aproximadament. El primer capítol ja està escrit i revisat, el segon capítol es troba en fase de revisió i el tercer ja és en fase d'escriptura. Durant l’estada s’escriuran els 4 capítols restants per a completar la primera temporada

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"