Estades individuals / Olot

SARAH WILSON

Del 15 de maig de 2023 al 21 de maig de 2023

SARAH WILSON
Autora, podcaster, conferenciant
Bondi, Sydney Austràlia

Biografia

Sarah Wilson és una autora, podcaster, conferenciant principal internacional, filantropa i assessora sobre el canvi climàtic de diversos New York Times i Amazon. Sarah és coneguda mundialment per fundar el moviment I Quit Sugar. Anteriorment va ser editora de Cosmopolitan Australia i presentadora de Masterchef Australia. El seu èxit de vendes del New York Times First, We Make the Beast Beautiful, és descrit per Mark Manson com "el millor llibre sobre viure amb ansietat que he llegit mai", i el seu títol més recent, This One Wild & Precious Life, va guanyar el 2021. Premi Nautilus d'or dels EUA.

Projecte

Un llibre de no ficció que acompanyarà el meu llibre més recent This One Wild and Precious Life (que es publicarà a Espanya el 23 de juny) i que servirà per donar "assessorament" i consol enmig de la creixent incertesa, fragmentació i clima existencial. pànic. Cobrirà filosofies d'èpoques que es van enfrontar a amenaces existencials similars, savieses espirituals i ciència neurològica, i es basarà en les teories metamodernes relativament noves de la creació de sentit i la comunicació matisada. A partir de les meves investigacions anteriors, soc conscient que hi ha un buit espiritual i filosòfic al voltant d'aquestes qüestions i que ens falta lideratge per a la propera era que estem entrant. Necessitarem orientació. Espero que aquest llibre proporcioni una conversa per això.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"