Estades temàtiques / Més enllà de la ciutat creativa: gestió de les arts, la cultura i els espais locals / Olot

TAREK VIRANI

Del 7 de juny de 2023 al 12 de juny de 2023

TAREK VIRANI
Professor associat
Regne Unit

Biografia

Tarek és professor associat d'indústries creatives a l'Escola d'Arts de la Universitat de l'oest d'Anglaterra, Bristol. És codirigent del Creative Economies Lab (CEL), al Digital Cultures Research Center (DCRC). Tarek és principalment un economista cultural amb un enfocament en les dinàmiques urbanes i urbanes pel que fa a les indústries creatives i culturals. Ha estat profundament implicat en diverses àrees de les indústries creatives i culturals al Regne Unit i internacionalment. Els seus interessos de recerca abasten una sèrie d'àrees dins de l'economia creativa i cultural, com ara: l'impacte de la Covid-19 en el sector creatiu, la resiliència organitzativa del sector, la política cultural, els ecosistemes creatius i culturals, el paper de la implicació de la microcomunitat en la cultura. -la regeneració dirigida, el vincle entre les indústries creatives i el desenvolupament local, els centres creatius i culturals, les metodologies d'investigació noves/noves per examinar la dinàmica urbana socioeconòmica i la naturalesa canviant del treball i les empreses creatives i culturals a nivell mundial.

Projecte

Recentment ha completat un projecte finançat per ESRC de 18 mesos que va examinar els efectes de la Covid-19 en les microempreses creatives del Regne Unit on ell i el seu equip van desenvolupar un conjunt d'eines en línia destinades a reforçar la resiliència. Actualment està involucrat en la internacionalització d'aquest treball a través de nombrosos tallers i ponències a Amèrica Llatina, Àfrica del Sud, Orient Mitjà i Àsia Central. També forma part de l'equip d'avaluació que investiga l'impacte de l'esquema de la Zona d'Empresa Creativa de l'alcalde de Londres que es finalitzarà el febrer de 2023. Està liderant un nou tram de treball d'avaluació que analitza els punts forts i els reptes de Meanwhile Space liderat per CCI a Bristol, que s'acabarà a finals de 2023. Tarek també examina el paper dels centres creatius dins de les economies regionals i el seu paper particular dins dels clústers creatius. Continua treballant estretament amb el British Council i altres organitzacions per desenvolupar recursos i realitzar investigacions en aquesta àrea.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"