Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

MICHAEL BALL

Del 4 de maig de 2023 al 11 de maig de 2023

MICHAEL BALL
Professor UC Berkele i enginyer de Software
Berkeley, California

Biografia

Michael és professor d'informàtica i ciència de dades a la Universitat de Berkeley. A més d'ensenyar milers d'estudiants, dedica el seu temps a desenvolupar eines que ajuden els estudiants a aprendre a programar i gestionar grans cursos. Ha col·laborat a Snap! i amb Beauty and Joy of Computing des que va cursar CS10 a la UC Berkeley com a estudiant. Michael és un àvid fotògraf i gaudeix combinant la fotografia amb la programació.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"