Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

TURGUT GUNEYSU

Del 5 de maig de 2023 al 7 de maig de 2023

TURGUT GUNEYSU
Professional jubilat de la informàtica i les xarxes
Turquia

Biografia

Professional jubilat de la informàtica i les xarxes que resideix a Capadòcia, Turquia. Després de 45 anys de carrera professional als EUA, es va retirar a un petit poble de Turquia i ara gaudeix de l'estil de vida rural d'Anatòlia central, mentre treballa amb nens de secundària ensenyant-los informàtica, robòtica, programari, maquinari, projectes de microprocessadors adequats per a programes STEM. És un àvid defensor de la programació basada en blocs i contribueix als entorns MicroBlocks i SNAP. Va ser convidat a formar part de l'equip de desenvolupament de MicroBlocks fa uns anys i ha desenvolupat continguts web i col·laborant en les tasques de documentació i proves. Entre les aficions hi ha la bicicleta de muntanya, el tot terreny, l'esquí, el senderisme i les activitats culinàries.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"