Estades temàtiques / Residència de guions-I-b / Olot

LAIA SOLER ARAGONÈS

Del 22 de maig de 2023 al 26 de maig de 2023

LAIA SOLER ARAGONÈS
Guionista
Barcelona

Biografia

Guionista i periodista. Treballa com a redactora i editora de contingut a la sèrie documental Blanc sobre blanc (2014) per a Televisió de Catalunya i com a part de l’equip de desenvolupament d’Arca Audiovisual (Grup Filmax) en projectes de ficció televisiva com Benvinguts a la família (2016). És coguionista de La Innocència (Lucía Alemany, 2019) i del curtmetratge María (Paco Ruiz, 2019). Ha coescrit el tractament del documental Mums d’Ariadna Seuba amb Intactes Films (en postproducció). És professora de guió i narrativa a ESCAC i a IDEP i realitza assessoraments i tasques de script editor per a projectes aliens. Ha participat com a creativa en espots publicitaris i videoclips musicals.

Projecte

Treballaré en el meu projecte que porta per títol Blau gelat pitufo.Després de quinze anys sense veure’l, la Lili acompanya els seus pares a visitar el seu germà gran. La visita li retorna un regust amarg que desmunta la imatge idolatrada que tenia d’ell. Mentre gestiona tota sola la vellesa dels seus pares intenta trobar el seu camí més enllà del lloc que li han imposat els altres.

La tranquil·litat, el recolliment i l’entorn que ofereix Faber són els ingredients indispensables per a una estada creativa total. Faber m’ha permès sumergir-me en el meu projecte, a més de compartir un espai de treball amb els meus companys i companyes de la Residència de Guions.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"