Estades temàtiques / Residència de guions-I-b / Olot

NATALIYA KOLESOVA

Del 22 de maig de 2023 al 26 de maig de 2023

Biografia

Neix l'any 1986 en un campament militar soviètic a Alemanya de l'Est. La seva mare és una infermera militar ucraïnesa i el seu pare un oficial de la força terrestre russa. Després del col·lapse del comunisme donen voltes per Europa fins a establir-se a la Costa Brava on els pares treballen molt dur al sector turístic. Gràcies a això es pot llicenciar en Filosofia, té un màster en Filosofia contemporània i un altre en escriptura de guió.

Autora de Radio Vargas un projecte que va guanyar el premi a millor pilot al VPitchForum. El guió de curtmetratge Calostro va ser nominat al festival de cinema d'Almunia. El seu guió de llarg Entre Nínxols va participar en el FaberLlull d'Olot 2022. Amb Dasha guanya el 2021 una mentoria amb DAMA AYUDA.

Projecte

Treballaré en el meu projecte que porta per títol Dasha. Dasha, una immigrant sexagenària amb un petit problema amb el joc, comença a treballar com a massatgista en una sauna freqüentada per uns mafiosos russos. Sense que ningú s'ho pugui imaginar, aquella discreta i tranquil·la dona arribarà a les esferes més altes del crim organitzat de Lloret de Mar.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"