Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

SANTI FUENTEMILLA

Del 5 de maig de 2023 al 7 de maig de 2023

SANTI FUENTEMILLA
Llicenciat en Arquitectura Superior per la Universitat La Salle (Universitat Ramon LLull)
Catalunya

Biografia

Santiago Fuentemilla Garriga és llicenciat en Arquitectura Superior per la Universitat La Salle (Universitat Ramon LLull), Spain. Des de l'any 2012 és graduat de la Fab Academy, un intensiu curs de postgrau en fabricació digital i prototipat ràpid, dirigit per Neil Gershenfeld al Centre for Bits and Atoms (CBA) del MIT. Com a professional de l'arquitectura, té més de 15 anys d'experiència en estudis (OPR, associats FHAUS, OPERA, Brullet de Luna), dissenyant projectes multidisciplinaris a nivell internacional. Des del 2013 forma part de l'equip IAAC - Fab Lab BCN, com a principal instructor de la programa acadèmic Fab Academy i des del 2017 és professor del Màster en Disseny per a futurs emergents (MDEF). És coordinador i líder de Future Learning Unitat (FLU), una àrea d'investigació, disseny i implementació d'innovacions educatives models que fomenten el creixement, l'aprenentatge i la creativitat per generar oportunitats per assolir la objectius i reptes de futur incert. Santi participa en projectes de recerca finançats per la UE com el DOIT, sobre emprenedoria i innovació social per a joves, PHALABS 4.0 que agrupa la investigació fotònica i la seva aplicació pràctica al Fab Lab, MENTS CREATIVES sobre l'emprenedoria a Màrqueting de formació professional i disseny juvenil, DISCALE que dóna suport al social digital innovació per créixer i escalar a tot Europa o SHEMAKES que té com a objectiu potenciar el futur innovadors en la indústria de la moda sostenible mitjançant la inspiració, l'augment d'habilitats i treball en xarxa.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"