Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

GILLES MATEU

Del 5 de maig de 2023 al 7 de maig de 2023

GILLES MATEU
Cap d’estudis a IMERIR
Perpinyà

Biografia

Va obtenir un màster en Informàtica i Automatització l’any 2000. Va treballar en R + D en sistemes Unix i GNU / Linux, després en Arquitectura de TI i centres de dades amb GNU / Linux. Actualment és cap d’estudis i director de TI a IMERIR.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"