Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

FULGENCIO BERMEJO

Del 4 de maig de 2023 al 7 de maig de 2023

FULGENCIO BERMEJO
Professor de Secundària en Sistemes i Tecnologia Electrònics
Oriola (Alacant)

Biografia

Fulgencio ha ensenyat a diferents escoles secundàries, com a professor de formació professional, des de 1990, de vegades impartint assignatures de tecnologia però últimament sistemes electrònics en estudis de formació professional. La seva passió és l’automatització, és a dir, el desenvolupament i la codificació de sistemes electrònics.

Des de 2010, Fulgencio gestiona Concursos d’Habilitats a Espanya (SpainSkills i Comunitat Valenciana Skills), va estar en el WorldSkills Competition 2010 a Londres com a expert en Electrònica d’Espanya.

Ha coordinat dos projectes nacionals a Espanya, un dels quals relacionat amb el desenvolupament de diversos sistemes electrònics per a l’ensenyament de l’electrònica en centres d’ensenyament secundari i un altre sobre la impressió en 3D, noves tecnologies per a l’ensenyament a través d’Internet, al qual han assistit prop d’un miler d’alumnes d’arreu d’Espanya.

Fulgencio ha assistit a Robolot des de 2012, de vegades com a assistent i altres fent una conferència. Li agraden les tecnologies 3D, els robots i la IOT (Internet dels objectes) i li encanta passejar pel camp i conèixer gent interessant de tot arreu.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"