Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

FEDERICO COCA

Del 4 de maig de 2023 al 7 de maig de 2023

FEDERICO COCA
Professor d’Electrònica
Granada

Biografia

El seu primer contacte amb l’electrònica va començar sent molt jove en obrir un casset per veure què hi havia dins i el que va veure li va agradar, així que va dedicar tota la seva vida estudiantil per ser enginyer electrònic, i va obtenir un excel·lent en el projecte final de carrera. Treballa en l’ensenyament des de 1984. Robòtica educativa: els seus primers passos van començar el 2009 amb una visita a Malakabot, on ràpidament va veure les grans possibilitats que això tenia i immediatament ho va introduir com a contingut transversals en les matèries que impartia. Amb un alumnat súper motivat iniciar la seva participació en concursos de micro robòtica (Madrid-Bot, Malakabot, Robolot, dbSariak i Robolid) i en projectes (Projecte ARCE: “Aprenentatge de l’Electrònica a través de la Robòtica”, Projecte Guadalbot: “Aprenem Electrònica usant la robótica”, Projecte PLOMA: Plataforma Universal Microcontrolada). Aplicacions didàctiques i industrials, Projecte Gutemberg3D. Disseny i impressió 3D. Creador de la primera impressora 3D lliure a Granada amb una Prusa i2 sota el paraigua de ClonWars. Actualment és voluntari de Enabling THE FUTURE. A Global Network Of Passionate Volunteers Using 3D Printing To Give The World A “Helping Hand”. Membre del Robolot Team. Actualment estudia anglès i aprèn a manejar FPGAs a través de la seva participació en FPGAWars.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"