Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

JUAN JOSÉ LÓPEZ ALMENDROS

Del 4 de maig de 2023 al 7 de maig de 2023

JUAN JOSÉ LÓPEZ ALMENDROS
Professor i desenvolupador de programes
Ibi (Alacant)

Biografia

Juan José López va estudiar Informàtica i Desenvolupament de Sistemes Electrònics a Alacant.

Va començar a desenvolupar aplicacions de programari per a algunes empreses i com a hobby mentre estudiava a la universitat.

Ensenya Informàtica, Electrònica i Robòtica des de 2008 a Salesians Joan XXIII Alcoi.

Li encanta programar. Utilitza eines de programació visual amb els estudiants per millorar les seves habilitats de programació.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"