Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

JOSEP FERRÀNDIZ

Del 4 de maig de 2023 al 11 de maig de 2023

JOSEP FERRÀNDIZ
Professor de secundària
Sabadell (Catalunya)

Biografia

Josep Ferràndiz va estudiar informàtica a l’Escola d’Enginyers (Campus Sabadell) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha treballat com a professor de tecnologia a secundària des del 1997. Actualment és assessor tècnic docent al Servei d’Innovació, Xarxes i Serveis Educatius del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i col·labora amb l’àmbit tecnològic del CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa).

Ha estat implicat en el desenvolupament d’entorns educatius telemàtics (projecte Intranet basat en el CMS Zikula, Moodle LMS) i, en els darrers anys, ha centrat la seva activitat en l’ensenyament de les ciències computacionals, la programació i la robòtica. Forma part de l’equip Snap4Arduino des del 2016.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"