Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

FELIENNE HERMANS

Del 4 de maig de 2023 al 10 de maig de 2023

FELIENNE HERMANS
Professora d'Educació en Informàtica a la Vrije Universiteit Amsterdam.
Amsterdam

Biografia

També treballa com a professora de CS de secundària un dia a la setmana al Lyceum Kralingen al programa Codasium. Felienne és el creador del llenguatge de programació Hedy i l'autor de "The Programmer's Brain", un llibre que ajuda els programadors a entendre com funciona el seu cervell i com utilitzar-lo de manera més eficaç. L'any 2021, Felienne va rebre el Premi Holandès per a la recerca en TIC. Felienne és membre del consell d'I&I (l'associació holandesa de professors d'informàtica de secundària) i de TC39 (el comitè que dissenya JavaScript). Felienne blogs a felienne.com

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"