Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

BRIAN HARVEY

Del 4 de maig de 2023 al 11 de maig de 2023

BRIAN HARVEY
Professor emèrit d'ensenyament en informàtica a la Universitat de Califòrnia
Berkeley, California

Biografia

Brian Harvey és professor emèrit d'ensenyament en informàtica a la Universitat de Califòrnia, Berkeley. Va escriure els tres volums Computer Science Logo Style i per a adolescents va coescriure (amb Matthew Wright), un llibre de text per a Simply Scheme estudiants de grau. Va ser el desenvolupador principal de Berkeley Logo, una implementació gratuïta en ambdós sentits i s'ha convertit en una mica estàndard de facto. És co-desenvolupador (amb Jens Mönig) de Snap! llenguatge de programació visual, i co-desenvolupador (amb Daniel Garcia) de The Beauty and Joy of Computing curs per a no informàtics que utilitzen Snap!. El doctorat de Brian. està dins Educació de Ciències i Matemàtiques, de la UC Berkeley, però realment va invertir el seu temps com a estudiant allà fent cursos de filosofia. L'èxit del qual se sent més orgullós, però, és el centre d'informàtica que va construir al Lincoln-Sudbury Regional High School el 1980, on no hi havia cursos per als nens.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"