Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives VI / Olot

CHRISTIANE BAUER

Del 8 de maig de 2023 al 11 de maig de 2023

CHRISTIANE BAUER
Fundadora del programa SAP Young Thinkers
Alemanya

Biografia

Christiane Bauer forma part de la família SAP des de fa molt de temps. Després de liderar diversos internacionals i diversos equips de l'àmbit de l'educació va fundar el programa SAP Young Thinkers. El El programa està creat per inspirar la propera generació a conèixer les 21 habilitats. Compartim coneixement, metodologia i tecnologia i gaudi aprenent junts. L'aprenentatge experimental i l'aprenentatge fent és una molt bona manera d'adquirir coneixements i aprendre a aprendre al mateix temps.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"