Estades temàtiques / Teatre basat en la investigació, pedagogia i diversitat / Olot

TETSURO SHIGEMATSU

Del 20 de març de 2023 al 27 de març de 2023

TETSURO SHIGEMATSU
Escriptor i intèrpret
Vancouver, Canadà

Biografia

Antic escriptor de This Hour Has 22 Minutes, Tetsuro es va convertir en la primera persona de color a presentar un programa de ràdio nacional diari al Canadà. El seu treball en solitari teatral Empire of the Son va ser descrit pel crític de teatre Colin Thomas, el descriu com "un dels millors espectacles que han sortit mai de Vancouver. Sempre". El seu altre treball en solitari, 1 Hour Photo, va ser nomenat finalista del Premi del Governador General de Drama 2019, i va ser coguanyador de l'Edinburgh Fringe Award dels Holden Street Theatres, 2021. El Georgia Straight de Vancouver va declarar que era "Un dels millors artistes de la ciutat". El 2018, es va doctorar en Recerca Basada en les Arts per la Universitat de Colúmbia Britànica, i ara exerceix de Director Creatiu del Laboratori de Teatre basat en Recerca. Podeu mirar la web shiggy.com

Projecte

Durant la meva estada a Faber, desenvoluparé una peça anomenada "L'home més viril de tota la humanitat". És una exploració teatral de les masculinitats, basada en la meva relació amb el meu avi, el meu pare, el meu fill i la meva filla. Què significa ser un descendent cis i heterosexual de samurais dins d'un món que canvia ràpidament?

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"