Estades temàtiques / Arxius i Intel·ligència Artificial / Olot

ŽELJKO TRBUŠIĆ

Del 24 d'abril de 2023 al 28 d'abril de 2023

ŽELJKO TRBUŠIĆ
Professor assistent al Departament de Ciències de la Informació i la Comunicació
Zagreb, Croàcia

Biografia

Željko Trbušić, PhD, és professor assistent al Departament de Ciències de la Informació i la Comunicació de la Facultat d'Humanitats i Ciències Socials de la Universitat de Zagreb. Els seus interessos de recerca inclouen sistemes d'informació d'arxiu i gestió de registres, digitalització, visió per computador i reconeixement de patrons, blockchain i NFT i intel·ligència artificial. Ha publicat més de 20 articles professionals i científics en revistes a Croàcia ia l'estranger i ha participat en nombroses conferències científiques locals i internacionals. Va rebre una beca de la fundació AIEF (ARMA International Educational Foundation) el 2020 pel seu treball en l'àmbit de la gestió de la informació.

Projecte

Treballaré com a part d'un estudi col·lectiu d'investigació InterPARES "Model per a un projecte de digitalització assistit per IA" (RA03). Seré inclòs en la finalització d'un model visual per descriure les funcions i activitats d'un projecte de digitalització, basat en bones pràctiques i estàndards, amb especial atenció a les possibles intervencions de la IA en els processos de digitalització. També participaré en el perfeccionament de la revisió de la literatura sobre temes relacionats i en l'anàlisi dels resultats d'una enquesta sobre IA i digitalització.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"