Estades temàtiques / Arxius i Intel·ligència Artificial / Olot

SÒNIA OLIVERAS I ARTAU

Del 24 d'abril de 2023 al 28 d'abril de 2023

SÒNIA OLIVERAS I ARTAU
Enginyera informàtica
Girona 

Biografia

És enginyera informàtica del Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions de l'Ajuntament de Girona, on treballa a l'Oficina de Protecció de Dades i a la secció de Gestió Documental en temes de conservació de documents digitals i administració electrònica. Ha cursat un Postgrau en Gestió de Documents Electrònics per a l'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents (ESAGED). Ha estat professora de Gestió de Documents Electrònics a l'ESAGED de la Universitat Autònoma de Barcelona, i ha impartit cursos sobre aquesta matèria, Informàtica i Protecció de Dades a la Universitat de Girona, a l'Ajuntament de Girona, a la Universitat Autònoma de Santo Domingo i a administracions públiques nacionals, autonòmiques i locals. Ha col·laborat en la revisió de MoReq 2 i ha participat en el projecte internacional InterPARES 3, i ha escrit i col·laborat en diferents articles sobre gestió de documents digitals.

Projecte

Els membres del grup de projectes col·lectius treballaran conjuntament per establir els requisits de contractació de solucions d'Intel·ligència Artificial a les administracions públiques.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"