Estades individuals / Olot

NOEMÍ COSTA BERTRAN

Del 13 d'abril de 2023 al 17 d'abril de 2023

NOEMÍ COSTA BERTRAN
Arquitecta, escenògrafa i actriu
Barcelona (Catalunya)

Biografia

Llicenciada en Arquitectura per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i formada com a actriu a l'estudi Nancy Tuñón i Jordi Oliver, es va especialitzar en escenografia de gran format a Dinamarca en muntatges teatrals amb Disney Theatrical Group i Dreamworks com El geperut de Notre Dame, El príncep d'Egipte o Tarzan, a escala nacional i internacional. A Espanya, ha treballat en diversos projectes audiovisuals en l'àmbit de la direcció d'art i l'escenografia, amb productores com Netflix, Amazon Prime Video, Nostromo Pictures, WarnerBros o Mediapro. Recentment, ha treballat amb directors com Oriol Paulo a Los Renglones torcidos de Dios o Paco Caballero i Koldo Serra a Sin huellas. Entre projectes participa en projectes escenogràfics com a escenògrafa com La gran ofensa, del Terrat; La Grieta, a Versus Teatre, o El cos es cola, a Temporada Alta.

Projecte

El nostre projecte actual, IDIL·LI proposa una revisió històrica del sentiment de nostàlgia per la natura, fent una mirada crítica a la situació actual de canvi global. El projecte es basa en la relació històrica entre els éssers humans i el regne vegetal, resseguint els orígens de les representacions romanticitzades i nostàlgiques de la natura i especulant amb formes alternatives de relació.

Part de la recerca i redacció que tenim previst desenvolupar durant la nostra residència a Faberllull inclourà: la revisió de les dades recollides en col·laboració amb el CREAF (centre públic de recerca dedicat a l'ecologia terrestre i el canvi global); realitzar una observació activa del paper de les espècies vegetals a l'espai públic; i escriure i dissenyar intervencions artístiques per a l'espai públic; entre altres.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"