Estades temàtiques / Més enllà de la ciutat creativa: gestió de les arts, la cultura i els espais locals / Olot

PETER CAMPBELL

Del 5 de juny de 2023 al 12 de juny de 2023

PETER CAMPBELL
Professor de Sociologia
Liverpool, Anglaterra

Biografia

El doctor Peter Campbell és cap associat del Departament de Sociologia, Política Social i Criminologia de la Universitat de Liverpool, Anglaterra. El seu treball se centra principalment en els camps dels mètodes d'investigació social i la recerca de polítiques culturals. La seva darrera monografia es titula Persistent Creativity: Making the Case for Art, Culture and the Creative Industries, i té en compte els mètodes utilitzats per fonamentar el paper de les arts i la cultura, i les implicacions polítiques que tenen aquestes.

Més recentment, ha treballat en el projecte finançat per l'Arts and Humanities Research Council (AHRC) The Art of Reconciliation: Do reconciliation-funded arts projects transform conflict?, ha contribuït en la recerca que va servir de base per a l'informe de l'Institut de Teatre Irlandès Speak Up: A Call For Change, i va ser coautor de l'informe de l'Associació de Museus del Regne Unit Local Authority Investment in Museums after a Decade of Austerity (La inversió de les autoritats locals en museus després d'una dècada d'austeritat).

Projecte

Durant la meva estada, em basaré en el treball publicat el 2022, que va traçar un mapa de l'impacte que van tenir les mesures d'austeritat en el finançament del govern local per a la cultura a Anglaterra. El meu objectiu és desenvolupar aquest treball prenent encara més en consideració la relació entre el desenvolupament creatiu i cultural i la desigualtat, tot examinant el paper de la infraestructura cultural urbana i la naturalesa de l'educació cultural, així com la força del treball creatiu en general.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"