Estades temàtiques / Més enllà de la ciutat creativa: gestió de les arts, la cultura i els espais locals / Olot

BETHANY REX

Del 5 de juny de 2023 al 12 de juny de 2023

BETHANY REX
Becària de recerca
Londres

Biografia

Bethany és becària de recerca a la Universitat de les Arts de Londres i començarà a treballar a la Universitat de Warwick a finals de 2019 com a becària de Leverhulme Early Career Fellowship. Bethany té una formació interdisciplinària que creua els estudis de museus i patrimoni i la política cultural, i el seu principal interès és explorar el canvi organitzatiu en les organitzacions artístiques i culturals finançades per l’Estat, en particular els museus del govern local, des de la introducció de les polítiques d’austeritat després de la crisi financera de 2008. Ha publicat sobre una sèrie de temes, entre els quals s’inclouen la forma en què es prenen les decisions sobre el finançament dels museus i els valors i supòsits que sustenten aquestes decisions, així com la gestió de les múltiples demandes de les organitzacions artístiques impulsades per la missió.

Projecte

Durant la meva residència a Faber tinc ganes de conèixer la cultura i el paisatge d’Olot, així com de conèixer el pensament que hi ha darrere de la política cultural a Catalunya. Aprofitaré el temps i l’espai que m’ofereix la Residència per acabar d’escriure un article en el qual he estat treballant durant un temps. L’article es basa en la meva recerca doctoral sobre un procés anomenat “transferència de béns de la comunitat” que ha guanyat popularitat entre les autoritats locals del Regne Unit en la seva recerca de formes de mantenir oberts els museus en circumstàncies financeres difícils. També espero aprendre sobre el desenvolupament de les institucions culturals en altres contextos dels altres residents.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"