Estades temàtiques / Més enllà de la ciutat creativa: gestió de les arts, la cultura i els espais locals / Olot

CLAIRE BURNILL-MAIER

Del 5 de juny de 2023 al 12 de juny de 2023

CLAIRE BURNILL-MAIER
Investigadora associada, Escola d'Arts, Llengües i Cultures, Universitat de Manchester
Regne Unit i Alemanya

Biografia

Investigadora associada de postdoctorat que col·labora amb el Creative Industries Policy and Evidence Centre, a Manchester. Recerca enfocada a explorar el paper del lloc dins de les lògiques institucionals del sector cultural. Interès per les relacions entre les organitzacions culturals situades a les ciutats i les seves homòlogues a les ciutats satèl·lit de la perifèria. Anteriorment, becària postdoctoral a la Universitat de Leeds i investigadora associada amb el Centre for Cultural Value.

Projecte

Treballar amb companys interdisciplinaris interessats en el paper de la cultura i la creativitat en la regeneració econòmica de pobles i ciutats. Estaré desenvolupant noves vies de recerca per entendre el paper de la governança cultural en la construcció de la capacitat local per a una regeneració local significativa. Aquest treball es basarà en entrevistes i dades de xarxes socials recollides a partir d'entrevistes realitzades abans de la residència i explorarà les desigualtats de poder creades pel model de ciutat creativa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"