Estades temàtiques / Més enllà de la ciutat creativa: gestió de les arts, la cultura i els espais locals / Olot

CLAIRE BURNILL-MAIER

Del 5 de juny de 2023 al 12 de juny de 2023

CLAIRE BURNILL-MAIER
Investigadora associada, Escola d'Arts, Llengües i Cultures, Universitat de Manchester
Regne Unit i Alemanya

Biografia

Investigadora associada de postdoctorat que col·labora amb el Creative Industries Policy and Evidence Centre, a Manchester. Recerca enfocada a explorar el paper del lloc dins de les lògiques institucionals del sector cultural. Interès per les relacions entre les organitzacions culturals situades a les ciutats i les seves homòlogues a les ciutats satèl·lit de la perifèria. Anteriorment, becària postdoctoral a la Universitat de Leeds i investigadora associada amb el Centre for Cultural Value.

Projecte

Treballar amb companys interdisciplinaris interessats en el paper de la cultura i la creativitat en la regeneració econòmica de pobles i ciutats. Estaré desenvolupant noves vies de recerca per entendre el paper de la governança cultural en la construcció de la capacitat local per a una regeneració local significativa. Aquest treball es basarà en entrevistes i dades de xarxes socials recollides a partir d'entrevistes realitzades abans de la residència i explorarà les desigualtats de poder creades pel model de ciutat creativa.

La residència era meravellosa. Va oferir una oportunitat única per reunir acadèmics internacionals clau en un sol espai per escriure i debatre. L'ús de les sales de reunions i les instal·lacions de l'hotel va permetre el treball i la conversa tant formals com informals.

En general, la residència va ser molt productiva i va permetre a la gent concentrar-se en activitats crucials de lectura i escriptura i d'intercanvi de coneixements.

La residència està situada en un entorn molt bonic propici a la reflexió i la concentració.

Les oportunitats que va oferir la residència tant pel que fa a l'intercanvi de coneixements com a lloc de trobada i d'escriure van ser inestimables. La proximitat a Barcelona també va oferir importants oportunitats de networking amb col·legues clau en la matèria. Aquesta va ser una experiència realment inestimable que recomanaríem a qualsevol xarxa d'acadèmics, i esperem que puguem tornar en el futur.

Desitgem a Faberllull tots els èxits per al futur i esperem tornar-hi.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"