Estades temàtiques / Més enllà de la ciutat creativa: gestió de les arts, la cultura i els espais locals / Olot

ABIGAIL GILMORE

Del 5 de juny de 2023 al 12 de juny de 2023

ABIGAIL GILMORE
Professora titular de Gestió de les Arts i Política Cultural
Anglaterra, Regne Unit

Biografia

Entre els anys 2005 i 2009, la Dra. Abigail Gilmore va treballar com a directora d'investigació al Northwest Culture Observatory, un organisme regional anglès que treballa per a l'avaluació, la valoració de l’impacte i l’evidència de les arts, la cultura, l'esport, el patrimoni, el turisme i les indústries creatives. Les seves publicacions recents i la seva línia d’investigació actual fan referència a la governança cultural local, a les economies culturals i al lloc.
Condueix la xarxa Beyond the Creative City, a Manchester, models de polítiques de recerca per al desenvolupament local i de les indústries culturals. Els seus projectes anteriors inclouen «Understanding Everyday Participation – Articulating Cultural Values», d'AHRC Connected Communities , un estudi de mètodes mixts que fa una reavaluació radical de la relació entre participació i valor cultural; també, el seu projecte recent al Centre for Cultural Value, que investiga els impactes de la covid-19 a les indústries culturals del Regne Unit, com a coinvestigadora del Centre de Política i Evidència de les Indústries Creatives de l'AHRC.
L'any 2019, l’Abi va participar en una residència a Faberllul sobre el futur de les Institucions culturals, la qual cosa va donar lloc a la propera monografia sobre parcs públics municipals i política cultural.

Projecte

Aquesta residència, Beyond the Creative City, reuneix experts internacionals en polítiques, creació de llocs i pràctiques artístiques i culturals en diàleg entre ells i amb les parts regionals interessades. Els projectes de recerca individuals i els grups de discussió exploraran el que passa a localitats endèmiques i postcovid, com ara zones rurals, ciutats petites, ciutats satèl·lit, assentaments periurbans, suburbis perifèrics i xarxes difuses reunides mitjançant tecnologies digitals. El nostre objectiu és establir relacions de recerca amb una agenda compartida per a la col·laboració interdisciplinària i internacional sobre el desenvolupament local i basat en l'indret que atregui i impacti en les arts i les ecologies i economies culturals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"