Estades temàtiques / Teatre basat en la investigació, pedagogia i diversitat / Olot

CHRISTINA COOK

Del 20 de març de 2023 al 27 de març de 2023

CHRISTINA COOK
Dramaturga, terapeuta i estudiant de doctorat
Vancouver, Canadà

Biografia

Christina Cook és estudiant del doctorat en Psicologia de l'Assessorament a la Universitat de la Colúmbia Britànica (UBC). També és assessora clínica registrada i dramaturga, i el seu treball explora la salut mental a través de la investigació i l'art. La seva obra «Quick Bright Things» va ser finalista del premi literari Governor General’s Literary Award de dramatúrgia.

Com a terapeuta, Christina s'especialitza en els membres joves i adults de les comunitats LGBTQ2S+. Christina es basa en els seus antecedents com a actriu professional i artista de teatre per aportar enfocaments basats en les arts dramàtiques als entorns de recerca i teràpia. Christina actualment és la directora de diversos projectes de recerca del Research-based Theatre Lab (laboratori de teatre basat en la recerca).

Projecte

La residència a Faber el març de 2023 em permetrà col·laborar amb investigadors i artistes internacionals per afinar la meva comprensió del teatre basat en la investigació, un marc metodològic que fa teatre i investigació i crea espais per a la investigació i l'intercanvi de coneixement que siguin dinàmics, flexibles i accessibles. Aprofitaré aquestes exploracions col·laboratives per alimentar el meu projecte actual de teatre basat en la investigació, una investigació autoetnodramàtica que explora les experiències d'estudiants de postgrau en psicologia com a dona trans. Aquesta recerca, per a la qual transformaré les autonarracions en un guió, formarà part de la meva tesi doctoral.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"