Estades temàtiques / Teatre basat en la investigació, pedagogia i diversitat / Olot

METTE BØE LYNGSTAD

Del 20 de març de 2023 al 27 de març de 2023

METTE BØE LYNGSTAD
Professora de dramatúrgia i teatre aplicat
Universitat de Ciències Aplicades de Noruega Occidental

Biografia

Mette Bøe Lyngstad és una narradora i professora de teatre i teatre aplicat a la Universitat de Ciències Aplicades de Noruega Occidental (HVL). Dirigeix el grup de recerca: Narratives desateses a HVL:

En els darrers anys, Lyngstad ha investigat, entre altres coses, sobre la narració oral amb dones d'origen immigrant, la narració oral en la religió i el diàleg, i la narració de contes sobre abusos de substàncies i familiars propers. A través d'aquest projecte, ha estat dirigint un espectacle de narració d'històries, que s'ha representat en diverses conferències per a sanitaris, polítics, abusos de substàncies i familiars propers.

Lyngstad té diversos projectes de recerca sobre l'escola i darrerament ha escrit un article sobre art dramàtic i el bullying.

Lyngstad dirigeix el grup de recerca Narratives desateses a HVL.

Projecte

He iniciat un projecte de recerca amb teatre fòrum amb persones amb discapacitat. Es tracta d'un projecte de teatre basat en la investigació en què els participants presenten les seves narracions; nosaltres recollim i compartim narracions, i les explorem a través del teatre fòrum. Aquest projecte té la possibilitat de ser un projecte de recerca nacional amb participants de diverses ciutats de Noruega. Faré recerca narrativa d'històries recopilades. I també analitzaré el teatre fòrum.

Treballaré en un article per a un llibre de recerca internacional. Durant la meva estada, estudiaré si hi ha possibilitats i interès per ampliar-lo i convertir-lo en un projecte de recerca internacional.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"