Estades temàtiques / Teatre basat en la investigació, pedagogia i diversitat / Olot

GRAHAM W. LEA

Del 20 de març de 2023 al 27 de març de 2023

GRAHAM W. LEA
Professor associat
Canadà

Biografia

Graham W. Lea és un artista acadèmic i professor associat d'Educació Teatral a la Universitat de Manitoba. Els seus interessos de recerca inclouen la metodologia del teatre basat en la recerca i la investigació realitzada, la narrativa en educació matemàtica i el teatre o drama en la investigació en salut i formació del professorat. El seu llibre coeditat amb George Belliveau, Contact! Unload: Veterans, Trau Research-based theatre (UBC Press, 2020), explora un projecte amb artistes, consellers i veterans militars. Va ser el dramaturg principal de l'obra Co Unload, que s'ha presentat davant de diversos públics del Canadà i d'Austràlia. També va coeditar amb George Belliveau An Artistic Methodology (Intellect, 2016), basat en la investigació, que explora tota una varietat de projectes intel·ligents que utilitzen el teatre per examinar qüestions socials. Durant més de 30 anys, s’ha implicat i ha treballat de manera diversa com a dramaturg, director d'escena, actor, músic i tècnic.

Projecte

Durant la meva estada a Faberllull Olot, participaré a la residència col·lectiva de teatre basat en la investigació, pedagogia i diversitat. Treballaré amb el col·lectiu per explorar consideracions que continuïn desenvolupant una metodologia inclusiva i diversa del teatre basat en la investigació amb un fort enfocament pedagògic. Adaptaré la meva obra de tesina Homa Bay Memories en una peça teatral completa. La peça explora les experiències de la meva mare com a mestra a Kenya i les primeres experiències com a professora quaranta anys després, i com la narració ens permet creuar les fronteres del temps, el lloc i la mort.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"