Estades temàtiques / Teatre basat en la investigació, pedagogia i diversitat / Olot

NISHA L. SAJNANI

Del 20 de març de 2023 al 27 de març de 2023

NISHA L. SAJNANI
Professora associada de Dramateràpia
Estats Units

Biografia

La professora Nisha Sajnani és la directora del Programa de Teràpia Dramàtica i Laboratori de Teatre i Salut, i fundadora de la iniciativa Art i Salut a la Universitat de Nova York. També és professora a NYU Abu Dhabi, on va desenvolupar un curs transdisciplinari titulat «L’art pot salvar vides?», que uneix l'evidència actual dels beneficis de l’art en la salut amb la pràctica i la política, i a la NYU Stern School of Business, on ensenya Improvisació i Lideratge. En la seva qualitat de presidenta del Consorci de Teràpies d'Arts Creatives de la NYU, dirigeix una comissió de l'OMS per mapejar l'evidència dels beneficis en la salut física, mental i social de les arts i les teràpies artístiques, i va comissariar el primer panell de l'OMS sobre el paper de les arts en la sustentació de la salut humana i planetària. La Prof. Sajnani és l'editora principal de Drama Therapy Review. Autora, educadora i defensora premiada, el conjunt del seu treball explora les maneres úniques en què l'experiència estètica pot inspirar la cura, l'equitat i el creixement humà col·lectiu al llarg de la vida.

Projecte

Durant la meva estada a Faber, escriuré sobre els beneficis que tenen l’art dramàtic i l'actuació per a la salut, així com sobre el fet que la improvisació i la interpretació funcionen com a formes d'investigació i traducció del coneixement. També estaré acabant d'escriure un llibre sobre mètodes de recerca per a dramaterapeutes.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"