Estades temàtiques / Teatre basat en la investigació, pedagogia i diversitat / Olot

ANDREA CALSAMIGLIA MADURGA

Del 20 de març de 2023 al 27 de març de 2023

ANDREA CALSAMIGLIA MADURGA
Psicòloga social i practicant de teatre
Catalunya i Galícia

Biografia

Andrea Calsamiglia Madurga és una psicòloga social catalana que resideix a Galícia. És investigadora i professora a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universitat Oberta de Catalunya. Consultora, dinamitzadora, practicant de teatre i gestora de projectes en projectes d'innovació cultural, comunitària i ecosocial, en temes com la violència, la identitat, el gènere, l'economia social i solidària i el canvi climàtic, a través de metodologies participatives i artístiques innovadores.

Cofundadora de la cooperativa NUS, una companyia de teatre social, i coordinadora de l'Institut Internacional de Facilitació i Canvi (IIFACE).

Projecte

Treballaré en el teatre basat en la investigació, compartint, inspirant-me i creant en xarxa amb un equip interdisciplinari i internacional.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"