Estades temàtiques / Traducció de poesia catalana a l'hongarès i a l'inrevés / Olot

ANDREU GOMILA LLOBERA

Del 10 de març de 2023 al 12 de març de 2023

ANDREU GOMILA LLOBERA
Escriptor i traductor
Barcelona

Biografia

Poeta, novel·lista, crític literari i teatral. Ha publicat els poemaris Un dia a l'infern dels que són (La Magrana, 2011), Diari de Buenos Aires (Moll, 2007), Aquí i ara (El Gall, 2007), Carrer dels dies (Proa, 2012) i Felanitx (Edicions 62, 2020); les novel·les El port. No serà res de mi (Moll, 2010) Continents (Empúries, 2016) i La mesura de totes les coses (Empúries, 2021); l'assaig musical Putos himnes generacionals (Empúries, 2015) i les traduccions de L'inconvenient d’être né, de Cioran (De l'inconvenient d'haver nascut, Empúries, 2019) i Alcools d'Apollinaire (Alcohols, La Breu, 2021), entre d'altres. Els seus poemes han estat traduïts al castellà, hongarès, anglès, francès i serbo-croat.

Projecte

Ajudaré un grup de traductors hongaresos a fer una antologia de poesia catalana contemporània. He treballat amb ells a Hongria durant anys, traduïnt a l'hongarès alguns poetes i novel·listes hongaresos. I ara farem l'exercici invers.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"