Estades individuals / Olot

MARIAM NOZADZE

Del 16 de gener de 2023 al 23 de gener de 2023

MARIAM NOZADZE
Semiòloga i escriptora
Tbilisi, Georgia

Biografia

Mariam Nozadze és una semiòloga, escriptora i artista visual nascuda a Geòrgia. Va cursar una llicenciatura en Estudis Anglesos (2011) i un màster en Literatura Anglesa (2013) a la Universitat Estatal de Tbilisi. Va continuar els seus estudis a la Universitat de Tartu, a Estònia, amb el programa internacional de Semiòtica i Estudis Culturals, i es va llicenciar el 2019.

Mariam Nozadze és autora del llibre de text sobre semiòtica Curs d'introducció a la semiòtica, en llengua georgiana. És professora convidada al mateix curs a la Universitat Estatal d'Ilia, Tbilisi, Geòrgia, des del 2019.

La Mariam és columnista a la revista d'art georgiana Indigo, on escriu sobre les arts visuals i la semiòtica. Al llarg dels anys, ha participat en diversos projectes de videoart i en projectes basats en la recerca, entre els quals hi ha campanyes socials i relacionades amb l'art, projectes de traducció, etc., com a autora, editora, guionista i fotògrafa.

Projecte

El meu projecte a Faber és «Dogs of Didi Dighomi». És un projecte artístic sobre els gossos de carrer de Tbilisi.

«Dogs of Didi Dighomi» té una base teòrica en zoosemiòtica, ecosemiòtica i estudis de comunicació entre animal i humà. El projecte consta de dues parts: editar el material fotogràfic i de vídeo i treballar en una campanya social que reuneix el material visual a les plataformes de xarxes socials per augmentar la consciència de la comunitat local sobre els reptes dels gossos de carrer de Tbilisi en l'entorn urbà. Durant aquesta residència, impartiré conferències sobre els temes teòrics que són la base del meu projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"