Estades individuals / Olot

NOUR ALAAELDIN MOSTAFA IMAM ABOSAIF

Del 16 de gener de 2023 al 23 de gener de 2023

NOUR ALAAELDIN MOSTAFA IMAM ABOSAIF
Creativa multidisciplinària
Egípcia resident a l’Aràbia Saudita

Biografia

La Nour és una creativa multidisciplinària que ha guanyat diversos premis. És egípcia, va néixer a l’Aràbia Saudita i ha viscut a Dubai, a Egipte i al Regne Unit. Així doncs, va créixer amb la sensació que casa seva era tot arreu i enlloc a la vegada. El 2020, va cofundar Culture Mocktail, una plataforma que mostra i abraça el significat de ser un inadaptat cultural. La plataforma s'adreça a persones amb identitats culturals acolorides i pretén ajudar-les a aprofundir en el seu coneixement i en la connexió que hi tenen des de qualsevol faceta. Treballa per a generar converses que permetin a les comunitats desenvolupar un coneixement més profund d’elles mateixes i de les altres.

Projecte

Culture Mocktail és una plataforma que mostra i abraça tot el que significa ser un inadaptat cultural: una persona que ha interactuat de manera significativa amb nombroses cultures i que se sent incapaç d’encasellar-se només amb una. Aprofundeix en els aspectes positius i negatius de l’experiència i treballa per a empoderar les persones i per a ajudar-les a abraçar les seves identitats culturals, així com a entendre que aquestes influències les han modelat. Ho aconsegueix a través de tallers i activitats atractives que ajuden els participants a convertir-se en una millor versió d’ells mateixos, amb més consciència i autoacceptació.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"