Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta II / Palma

NÚRIA AMIGO

Del 7 de novembre de 2022 al 13 de novembre de 2022

NÚRIA AMIGO
Script i productora
Mallorca

Biografia

Núria Amigo va nàixer a Alacant fa 47 anys. La seva passió pel setè art la va dur a fer estudis de realització audiovisual a Alacant i direcció cinematogràfica a Barcelona, on va començar la seva relació amb el cinema com a script i productora.

Una vegada ja a Mallorca, va continuar al sector audiovisual fent feina com a directora i cap de producció a les productores més destacades de l'illa durant divuit anys.

Les seves inquietuds artístiques la van dur a estudiar el grau de disseny gràfic i a fer feina com a docent, impartint classes de producció audiovisual i cinematogràfica entre altres.

La seva relació amb el cinema l'ha dut a fer feina a projectes amb els directors Marcos Cabotá, Luis Ortas o el guanyador d'un Goya Jaume Carrió, entre altres.

Ha fet feina a llargmetratges, curtmetratges, documentals i a programes de televisió de diverses temàtiques.

Projecte

A la Residència Connecta acompanyo les i els residents durant la setmana i coordino les activitats que realitzen i els acompanyaré en el desenvolupament del seu projecte: la creació col·lectiva del dossier de presentació de dos curtmetratges.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"